Kannattajajäsenille

Ja jos te haluatte olla kannattajajäsenemme, niin tuolloin saatte joka toinen viikko henkisiltä oppailta ja auttajilta kanavointeja, jotka tulevat jäseniemme kanavoimana rajantakaisilta auttajiltamme. Alla voitte lukea esimerkkejä kanavoinneista, joita on kanavoitu henkiseltä oppaaltamme Abrahamilta.

Kannattajajäsenyysasioissa voitte ottaa yhteyttä yhdistykseemme sähköpostilla bca[at]bioforcecenter.net. (Korvaa [at] sana @ merkillä)

Otteita kannattajajäsenille sähköpostitse lähetettävistä elämänohjeviesteistä:

Viikko 6 / 2009

Jumalan nimeen minä olen nyt teidän kannattajajäsenien Pyhä opas Abraham. Ja haluan teille nyt opettaa erään asian. Eli on nyt niin, että te olette ykseys, joten minä selitän nyt teille, että mitä se tarkoittaa. Eli ykseys on sellaista energiaa, josta jokainen olento maanpäällä koostuu. Mutta se on energiaa, josta koostuu myös kivet ja kannot ja koko avaruuden mahtava kokonaisuus eikä sekään vielä riitä, vaan vieläpä me rajantakaiset auttajat ja jopa Jumala on tuota samaa energiaa. Ja sen tähden onkin niin, että ykseyttä voidaan kutsua myös maailmankaikkeudeksi.

Jos te olette sitä asiaa miettineet, että mitä tuossa Rauhan ja Rakkauden meditaatiossa tarkoitetaan sillä koko maailmankaikkeudella, niin se tarkoittaa sitä, että te olette sitä samaa energiaa kaikki. Eli valintojenne edessä teidän tulisi aina ajatella koko maailmankaikkeutta eikä suinkaan vain oman itsenne hyväksi tulevia vaihtoehtoja. Eli tämä nyt tarkoittaa sitä, että jos te haluatte elää onnellisesti ja jos te haluatte kehittää itseänne henkisesti, niin teidän tulisi valita valintanne siten, että jokainen maapallolla elävä ja oleva olento ja esine hyötyisi siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Mutta se ei taida olla ihmisenä kovin helppoa valita niin. Mutta aina välillä te huomaatte asioita, joita te voittekin valita siten, että te voitte esimerkiksi ostaakin hiukan kalliimman tuotteen sen tähden, että ympäristö ei siitä kärsisi ja tuo valinta on silloin tehty siten, että te huomioitte koko maailmankaikkeuden. Ja sitten te ajattelette, että niin se tehtiin nyt maailmankaikkeuden hyväksi käyttäen minun omaa rahaani, joten enkö minä ole osa sitä maailmankaikkeutta... Mutta se on nyt niin, että jos te esimerkin mukaan annatte pois omastanne sen tähden, että koko muu maailmankaikkeus siitä hyötyisi, niin tuolloin olet tehnyt sen kaikkein rakkaudellisemman valinnan ja sen tähden sinä saat sen moninkertaisena maailmankaikkeudelta takaisin.

Eli on niin, että aina kun siirrät egon syrjään ja valitset sen kaikkein rakkaudellisimman koko maailmankaikkeuden huomioon ottavan valinnan, niin tuolloin te aina tulette siitä myös itse hyötymään, vaikka se ei tuona hetkenä egolla ajatellen siltä tuntuisikaan.

Ja ihminen ajattelee aina egonsa kautta ja se on ihan niin kuin kuuluukin, sillä ilman egoa ei olisi erillisyyttä eli sitä valintojen suurta maailmaa. Eli jos ei olisi egoa teillä ihmisillä, niin te ette voisi kokea niitä tuhansia tunteita, joita teillä on. Joten ego on ihan hyvä asia, mutta jos haluaa maailman muuttuvan pikkuhiljaa rakkaudellisemmaksi ja rauhan täyteisemmäksi paikaksi, niin silloin te voitte omalta osaltanne jokainen auttaa maapallon nousemista korkeammalle rakkauden energian tasolle.

Joten aina kun te sen kaikkein rakkaudellisimman valinnan teette, niin maapallo on taasen noussut pienen pykälän ylöspäin. Ja se ei teistä nyt tunnu siltä, että yksi pieni ihmissielu voisi jotain omilla valinnoillaan vaikuttaa, mutta on niin, että kun sata ihmistä tekee yhden pienen oman rakkaudellisen valintansa, niin tuolloin se vaikuttaakin koko maapalloa kattavasti.

Ja sen te olettekin jo psykologian avulla ymmärtäneet, että kun 100 apinaa nyt esimerkkinä oppii jonkin asian, niin toisella puolen maapalloa tuon saman suvun tai rodun apinat oppivat sen asian, vaikka ne eivät ole tietoisia siitä, mitä toisella puolen maapalloa tapahtuu. Ja näin on laita kaikessa, mitä ykseyden energiaan kuuluu. Joten jokainen pienikin rakkaudellisin valinta on ratkaiseva.

Joten rakas lukija, ole niin hyvä ja tee tänäänkin omalla osallasi niitä koko maailmankaikkeuden huomioon ottavia kaikkein rakkaudellisimpia valintoja. Ja jos tarvitset valintoihisi apua, niin meditoi ja pyydä itsellesi rajantakaisilta auttajilta neuvoja, niin siten voit saada apua valintojen tekemiseen.

Ja nyt olkaa siunattuja Jumalan rakkauden, Pyhän Hengen ja Jeesuksen Kristuksen nimeen, Aamen. 

 
Viikko 17 / 2008

"Hei, rakkaat kannattajajäsenet!

Minä olen Abraham, teidän suojelijanne ja oppaanne.

Tänään haluaisin kertoa teille siitä, miten te voitte olla rikkaampia sekä mieleltänne, että myös ulkopuolisten hyödykkeiden suhteen. Eli tänään opetan teille kaikkein kauneimman opetuksen rikkaudesta.

On sellaisia väittämiä, ettei voi tulla rikkaaksi ilman rahaa ja vaurautta. Ja se on yksi katsantokanta. Mutta se on hyvin rajoittunut katsontamalli, sillä vain ja ainoastaan rahan avulla ei päästä kovinkaan pitkälle. Mutta jos siihen otetaan mukaan maailmankaikkeuden rajaton viisaus ja rakkaus, niin jo alkaakin tapahtua.

Eli on sellainen tosiasia, että maailmankaikkeuden rajaton viisaus voi tuoda sitä rikkautta myös muilla keinoin, jopa täysin ilman rahaa ja se teidän on ehkä nyt vaikeata uskoa. Mutta niin on totuus, että maailmankaikkeudessa on monia erilaisia tapoja saada elämäänsä rikkautta. Ja miten sitä sitten saa, te kysytte. Ja minä vastaan, ettei ole yhtä ainoata tapaa sitä hankkia, vaan on vain valittava niistä jokin. Ja valintoja te aina teette koko elämänne ajan. Ja niin on, että valintoihin menee aina se oma aikansa. Eli jos te valitsette jonkun ihmisjärjellä helposti saatavan vaihtoehdon, niin se saattaakin viedä monia vuosia, ennen kuin sen saavutatte. Mutta jos te valitsettekin kaikkein rakkaudellisimman vaihtoehdon, joka tuntuisi vievän ihmismielellä ajateltuna vuosia tuon asian saavuttamiseksi saatatte saada tuon asian ihan käden käänteessä.

Joten nyt kerron teille miten te saatte ne rikkaudet kaikkein helpoiten. Eli on vain ensin lueteltava vaikka paperille ne kaikki mahdolliset vaihtoehdot, joiden avulla te voitte kuvitella rahaa ja rikkautta saavanne. Ja sitten karsitte siitä pois ne vaihtoehdot, jotka tuntuvat vievän eniten aikaa ja jäljelle jää se nopein vaihtoehto. Ja nyt sanon, että maailmankaikkeuden rajaton viisaus ja rakkaus toimii juuri näin. Eli on ensin vaihtoehdot, joissa on yhtenä myös se teidän mielestä helpoin tapa, mutta myös monia sellaisia tapoja, joita te itse ette osaisi edes kuvitella. Ja niistä vaihtoehdoista maailmankaikkeus poistaa hitaimmat ja jättää jäljelle sen nopeimman. Ja tuolloin asia hoituu hetkessä.

Ja nyt te jo mietitte, että miten me ihmiset onnistumme sen saavuttamisessa.

Ja minä vastaan, että tehkää itsellenne tavoitelista, jota voitte kutsua vaikka tavoitteiden aarrekartaksi. Ja sitten annattekin tuon aarrekarttanne oppaiden ja enkelien suoritettavaksi yksinkertaisesti vain antamalla tuo toivelista Jumalalle uskoen näin tapahtuvan.

Ja sitten vain voitte joko unohtaa koko asian tai sitten voitte keskittyä ajattelemaan siten, että nuo asiat ja rikkaudet ovat jo teillä, niin silloin ne toteutuvat vielä nopeammin. Mutta älkää keskittykö niihin tapoihin ja keinoihin, joilla te tuon saavutuksen saatte, sillä silloin tuo lopputuloksen saaminen hidastuu. Ja sitten kun te olette lopputuloksen jo saaneet konkreettisesti, niin muistakaa kiittää ja siunata saamanne rikkaus, niin se myös pysyy teillä.

Joten nyt tiedätte, miten voitte saada elämäänne rikkautta ja se pätee aivan kaikkeen mitä voitte elämältänne haluta. Joten olkaa nyt tietoisia siitä, ettei ole mitään mitä te ette voisi elämässänne saavuttaa.

Ja nyt rakkaat kannattajajäsenet, olkaa siunatut rakkauden ja Jumalallisen kirkkauden nimeen, Aamen."

Viikko 6 / 2008

"Rakasta aina kaikkea.
Ja se tarkoittaa, että rakasta myös kärsimyksiä, sillä ei ole mitään asiaa, joka ei olisi rakkauden arvoista. Sillä rakkaus on kaikki ja kaikki on rakkautta. Joten rakasta kaikkea mitä koet ja mitä näet ja voit tuntea olosi paremmaksi. Ja niin voit myös paremmin ymmärtää kaikkea tapahtunutta ja myös niitä kärsimyksiä, joita ihmiset joutuvat maan päällä kokemaan. Sillä kaikki kärsimykset ja surut ovat ennalta sovittuja.
Ja jokainen voi kärsimyksiensä jälkeen kokea sen vastakohdan voimakkaammin. Eli rakkauden tunnetta ei voi täydesti maan päällä kokea, jos ei välillä koe sen rakkauden vastakohtaa, eli pahalta tuntuvia kokemuksia. Joten elä rakkautta, sillä rakkautta on kaikki sekin, joka ei ihmismielin ajateltuna aina rakkaudelta tuntuisikaan. Joten rakastakaa jokaista ihmistä tietäen, että he ovat yhtä pyhiä kaikki.
Ja vaikka on terrorismia ja kaikkia muita pahoilta tuntuvia tekoja, niin silti kaikki ovat rakkauden sanelemia asioita. Ja tämä saattaa teistä aluksi tuntua hullunkuriselta ajatukselta, ettäkö kaikki pahat asiatkin olisivat rakkautta, mutta niin on, ettei pahuutta ole olemassa, vaan on ainoastaan ihmissielujen ja kasvien ja eläinten sekä Äiti Maan kanssa sovittuja tekoja, jotka toteutuvat sielujen syntyessä uudelleen maapallolle.
Ja ilman näitä sopimuksia te ihmiset ette voisi mitään kokea, vaan te eläisitte aina vain rakkauden autuaassa tilassa, jossa ei ole kokemuksellisuutta, vaan pelkkä olotila, jossa ei ole tunteita, vaan turtunut rakkauden tila, joka ei tunnu miltään.
Ja siksi ihmiset aina syntyvät uudestaan, jotta he voisivat kokea maan päällä erilaisia tuntemuksia. Ja sitten kun kuolee, on jälleen aika kokea kuolemasta ykseyteen siirtymisen ihanuus. Mutta ykseydessä tuo tunne nopeasti häviää ja saavutetaan tuo autuuden kokemattomuus, jossa ei voi mitään tuntea ja silloin te ihmiset haluatte jälleen kokea uusia elämänkokemuksia ja päätätte syntyä uudestaan.
Ja nyt haluan vielä teille sanoa rakkaat BioforceCenterin sivuilla kävijät, ettei ole maailmassa nyt ollut niin paljon terrorismia ennen tätä aikaa. Mutta se tarkoittaa vain sitä, että kun ihmiset nyt ovat sopineet kärsivänsä paljon, niin näitä kärsimyksiä seuraa rauhan ja rakkauden aika, joka on jo käsillä. Ja jos te sitä paljon jo haluatte, niin rukoilkaa rauhan ja rakkauden ajan puolesta, niin se aika voi jo helpommin alkaa. Ja tässä teille vielä rukous, jota voitte yhdessä rukoilla, jotta maapallon rauha ja rakkaus voisi jo nyt kukoistaa."

Herramme, pelastajamme
 ole meille armollinen.
Anna meille meidän uskossamme
 rauhaa ja rakkautta
maan päälle.
Ja tuo meille iloa ja onnellisuutta,
jotta aina muistaisimme elämässämme
kuinka tärkeää
on olla rauhan välikappale.
Ja anna meille voimaa ymmärtää
näitä terrorismin tekijöitä,
jotta osaisimme antaa
myös heille rakkautta.
Ja anna meille avuksi enkelisi,
jotka puhdistavat
tämän maapallon kärsimyksiltä,
sillä me tahdomme maapallon
jo kukoistavan rauhan mahdissaan.
Kiitos, kiitos, kiitos.
Tapahtukoon Jumalan tahto,
Aamen.


Viikko 44 / 2007
Kanavoitu Abrahamilta 24.11.2007
"Herramme Jeesuksen Kristuksen armo on suonut minulle, että voin nyt puhua teille rakkaat BioforceCenter -yhdistyksen kannattajat. Olen jo kauan odottanut hetkeä, jona voisin teille puhua ja nyt sen aika on koittanut.
Minä olen Pyhä sielu, jonka ehkä parhaiten tunnette nimellä Abraham. Ja se on minun yhden maanpäällisen elämäni nimi ja te ehkä olette Abrahamista raamatun kautta kuulleet. Mutta se oli vain yksi monista elämistäni maan päällä ja nyt olen tullut teille puhumaan siitä asiasta, jota monet miettivät. Ja se on asia, jonka te rakkaat yhdistyksen kannattajat saatte nyt tiedoksenne.
Ja se on sellainen asia, että maaplaneetta on tullut siihen tilaan, että on aika jättää hyvästit vanhalle aikakaudelle. Ja se taasen tarkoittaa vanhojen negatiivisten energiakasautumien poistumista maan energiakentästä. Ja se tapahtuu enkelienergian avulla. Mutta enkelit eivät sitä voi tehdä, jos sitä ei heiltä pyydetä, sillä enkelien Pyhä toiminta toimii ihmiskehoisten sielujen auttamisena. Ja jos ihmiskehoiset sielut eivät enkeleiltä asioita pyydä, niin silloin he eivät voi mitään tehdä.
Joten rakkaat lukijat laittakaa nyt sydämenne rakkauden kanavat auki ja pyytäkää uskoen enkeleiltä tämän maapallon vanhojen energioiden puhdistamista. Ja niin on, että enkelit ovat tätä tekoa teiltä jo odottaneet sillä heidän tehtävänään on palvella teitä rakkaat sielut. Ja niin on, että te itse siitä voitte jokaisena päivänänne ja hetkenänne hyötyä.
Ja se on maailmankaikkeuden toiminnan perusta, että enkelit ovat teidän apunanne kaikessa mitä teette. Ja teidän ihmissielujen tehtävä on pyytää enkeleitä tekemään asioita teidän toimienne helpottamiseksi.
Ja nyt rukoilkaa ja meditoikaa niin jokainen sielu voi tuntea rakkauden liekin sydämessään, Aamen."

Kanavoitu Abrahamilta 3.2.2008:

Kanavoitu Abrahamilta 25.4.2008:
©2023 BioforceCenter yhdistys - Putteri (MMD Networks Oy)